Din sikkerhed for en faglig og individuel sagsbehandling
Opret Inkassosag online

Om EuroIncasso

EuroIncasso ApS er en nytænkende og uformel inkassovirksomhed med en stor og alsidig sagsportefølje. Vi holder fokus på enkeltsagen og foretager en konkret vurdering af den bedst mulige behandling af sagen. Dette sikrer, at vi foretager det korrekte tiltag allerede første gang, og det sparer penge for dig!

EuroIncasso ApS består af erfarne jurister samt advokatsekretærer med specialistviden indenfor effektiv inkassosagsbehandling. Vores medarbejdere er altid fuldt opdateret på den nyeste viden og lovgivning. Som følge heraf leverer vi altid en komplet løsning af høj kvalitet sammenholdt med seriøsitet og kompetence.

Vi er autoriseret i henhold til inkassoloven, hvilket er din garanti for, at din virksomhed ikke miskrediteres for ulovlige eller uhensigtsmæssige inddrivelsesmetoder, idet inkassoloven og inddrivelsesbekendtgørelsen altid iagttages, såvel som at vi altid iagttager god inkassoskik.

Vi forstår at bruge vores ressourcer på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde, hvilket kommer dig og dine sager til gode.